Tröttheten är enorm.

Förskjuten arbetstid idag, allt för att komma hem så tidigt som möjligt. 9-15 istället för 12-18.10. Gick och la mig på tok för sent. Så nu sitter man här halvdan och sliten. Usch ja, tur att det är helg så man kan vila upp sig. Eller vänta nu förresten, när ska jag hinna det hade jag tänkt? Efter jobbet måste jag eventuellt på bolaget, fast jag tror att en viss polare fixar det åt mig. Men hem och göra iordning sig, käka och lite sådär. Sen in till stan för att festa. Förfest, sen Disco Bravo.

På lördag ska det firas att jag fyller år på Onsdag. På dagen där, sen ska jag på inflyttningsfest med. Jag anar att det ska firas att en viss typ fyller gubbe med. Så köpa något till honom/de ska hinnas med också. Fan, när ska jag hinna det? Skulle ha tänkt på det när jag var på stan igår. Skit också. På söndag kanske jag får vila. Får hoppas på det.

Nu, sätta på sig strumpor och gå ut till skjutsen.

Ciao.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.