Ny peak!

Nu när jag kollade antalet besökare på min blogg, se här. Så blev jag aningen förvånad. 103 besökare bara igår? Vad hände? Brukar ha runt 20 kanske uppemot 30 ibland. Tydligen har en massa folk sökt på Hur gammal är jag och hamnat hos mig. Faschinerande att det kan bli så. Tydligen är vi rätt så ålderfixerade i det här landet. Fast det är ju bra att få lite tips om hur man kan bli mer hälsosam och vad man inte bör göra.

3 svar till “Ny peak!”

  1. Inte för att förta glädjen över att du plötsligt fått mängder med träffar, men när jag upplevde samma sak (600 hits en dag) tyckte jag det var något lurt. Sen förstod jag att det handlade om sökrobotar som söker igenom bloggar, gästböcker, forum m.m (förmodligen för att så småningom kunna spamma). Jag har nog inte speciellt många läsare av min blogg och ett fåtal återvändande. 🙁 Tyvärr.

  2. Jeppe: Jag vet att det inte var en slump att de kom. De kom ju inte direkt för min skull. Men om de hittade hit för att jag skrivit om något som de sökt på eller om det är som du säger att sökmotorerna gör något fuffens, det vet jag inte.

    Oskar: Klart jag kollade.. det kan du med ju.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.