Resan som inte blev av.

Vi kom fram till terminalen, checkade in och så sa de att pga tekniskt fel så kommer M/S Cinderella ej att avresa, men ni får gärna gå på och äta, dansa och ha kul ändå, så det gjorde vi. Lite lätt lustigt. Men det leder ju till att vi får ännu en resa gratis, wee! Inget bjöd de på förutom det för vår förlorade upplevelse av rullande våggångar och lukten av havsalt ute på den stora Östersjön. Men lika glad är ju jag för det, får åka kryssning igen. Tänkte åka den 28:e igen. Då har lönen kommit också, så slipper man kanske vara så pank. Inte för att det gick åt så värst mycket pengar igår, men ändå.

Sen är det ju detta med tjejer och att retas eller vad de nu håller på med. Igår var det en rätt söt tjej som gick runt på dansgolvet och var allmänt trevlig, tog bl.a mig i händerna och såg mig i ögonen och valsade sen vidare på dansgolvet. Såg henne göra liknande saker mot flera killar. Förstod liksom inte vad hon höll på med. Jag är ju inte den som hoppar på tjejer så fort minsta lilla vink sker. Jag behöver mer motiveringen än en blick. Så vad gjorde hon då? Ville hon bara vara allmänt mysig mot folk, eller var det något annat?

Förmodligen ville hon ha bekräftelse, se hur många killar hon kunde få trånandes efter sig, med hjärnan nere i brallorna. Måste säga att visst blev jag påverkad av hennes sätt, men min hjärna sitter ännu i skallen. Jag kanske är en av få som evolverat från homo sapiens kåtus till en lite mer logisk livform. Eller så är jag bög. Skulle säkert många killar av den tidigare sorten tänka. Men så är det och jag tänker inte förnedra mig och vara en av de där 5 killarna som står runt en halvnaken tjej som åmar och har sig.

No way dude!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.