Recap II

Torsdag ja. Slaggade ju hos Lell där efter Anchor. Köpte fryspizza och jag somnade med pizzan halvägs uppäten. 23 timmar är inte att leka med. Sov och så slappade vi hela dagen efter, lagom sega och småbakis. Inhandlade en jacka och en keps. Tight som fan med ny snygg jacka. Bra passform för en gångs skull.

Sen såg vi n rätt cool rulle. London, med en massa amerikanska ungdomshjältar som gone independent. Jessica Biel, Jason Statham ( förvisso inte amerikansk.) osv. Den var drogad så att säga, det enda de snacka om var Gud och förhållanden. Allt medans de snorta så mycket kola de bara kunde. Dekadens på hög nivå.

Sen drog jag till Popaganda runt 17. Mötte två drängfulla eventuella psykfall på rymmen som undrade hur man tog sig till Propaganda. Sa att jag skulle dit, så de hakade på mig, det var ju en upplevelse, fick höra hur schysst jag var och jag svarade ärligt, why not, varför vara taskig. Även om det slutade med att jag undvek dem allt jag kunde när vi kom fram. De skulle ändå gömma sprit och jag var inte så sugen på det.

Åt god lammfärsburgare och drack cider och gled runt och frös lite smått. Sen var vi inne på disco bravo och stuffa så svetten lacka. Kom hem 5.30 eftersom det var vardag dagen efter. Mycket jobbigt.

I fredags sket jag i hela grejen och stannade hemma. Jävla pissväder.

Igår var det dags igen, även om ingen i sällskapet var särskilt taggade. Åkte till Bagis, käkade tacos utan grönsaker. Drack lite och glodde på valda delar ur Pulp Fiction. Sen in till stan, där jag droppa av ett tag för att hämta spriten som blev över sen onsdagen. Blandade ihop allt i en flarra och begav mig till festivalområdet. Satt och smögdrack där på en klippa. Sen satte det igång igen. Drev lite med Oskar, gick och kollade på Hello Saferide, träffade ANNA! Helt sjukt var det. Henne har jag inte träffat sen sommaren 2000. Eller nu ljög jag, sprang ju in i henne på Arvika för 3 år sen med, men länge sen var det.

Galet hursomhelst.

Sen in i Allhuset igen, där de spelade tokhögt. Gjorde ont i öronen. Köpte hörselproppar och dansade på, drog hem relativt tidigt eftersom jag är så bitter över att jag aldrig någonsin får hångla. Nu ska jag iväg till föräldrarna, mors dag och allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.