Mors dag igår.

Ja, igår var det åter dags för den 28:e maj. Ville köpa något fint till morsan, men egot tog över och så blev det en bok som hon redan hade. Men jag hälsade iallafall på. Det räckte nog. Att egot tog över menas att jag ägnade en massa tid åt annat istället för att hitta något fint. Egentligen är den dagen fel, som de flesta verkar tycka. Men ändå ser man sista minutenshopping runtom sig på själva dagen. Blommor, choklad osv. Ingen vill dras med det där dåliga samvetet. För det uppstår ju faktiskt.

Egentligen borde var och varannan dag vara till för att visa sin uppskattning för alla i sin omgivning. Faktiskt. Men det blir ju inte alltid så. Det är något vi är rätt dåliga på överlag i detta avlånga land kallat Sverige.

Det var igår det, fick skjuts hem och de där balkongmöblerna står numer på balkongen. Ska bli najs när solen tittar ut och värmen kommer att äta frulle där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.