Röstat idag

Ja, jag tycker att jag gjorde ett bra val. Första gången jag faktiskt röstat på ett parti, eller ja, på något parti. Iallafall i riksdagsvalet. Centern fick min röst i riksdagen, sossarna i kommunfullmäktige och miljöpartiet i landstingsfullmäktige.

En rödgrön röra helt enkelt. Sossarnas politik skulle vid en sådan koalition vägas upp av centerns politik. Miljön står de för alla tre, mest centern och miljöpartiet. Sen kan sossarna säga nej till allt dumt centern skulle kunna hitta på.

Så tänkte jag iaf, sen vet jag ju inte om det ens blir en koalition mellan de tre, det kanske är alliansen som vinner, men so be it. Den som lever får se vad som sker. Nu är det gjort iallafall. Hoppas på mitt scenario iallafall. Ut med vänstern in med centerpartiet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.