Det går av bara farten ibland.

Man skulle kunna tro att jag gått och träffat någon nu va? 😛

Nej, så är det inte. Men det kanske sker? Jag tror det. Det ska bli en tidsfråga tänker jag. Såg på singelcoacherna idag och det var ganska faschinerande. Hur hon verkligen släppte alla hämningar och vågade ta för sig. Utan att hålla på och tramsa med en massa ursäkter.

Hon Mia Törnblom som var en av de som hjälpte tjejen ifråga har skrivit en bok som jag har bredvid min säng. Har inte hunnit så långt ännu, men jag har börjat. Tänker även ta hjälp av min nya omgivning. Idag till exempel så hade jag ett långt och ganska givande samtal med en klasskamrat.

Behöver liksom få ur mig alla tankar och funderingar och få andra vinklar och nya sätt att se på saker för att komma vidare. Bara att jag vågat hoppa på den här utbildningen och allt vad det innebär är ju ett steg i rätt riktning. Tog mig flera år att komma hit. Vilket jag är väldigt glad över just idag.

Jag var redo nu, det var meningen att det skulle ske nu. Jag tror verkligen på det här och jag tänker tro på mig själv. Jag klarar det här. Jag vill det här. Den här gången tänker jag utmana mig själv på riktigt. Se till att jag får göra saker som är utmanande och innebär att jag får ta ansvar.

Damn it! Jag är helt jävla bäst på att vara mig själv. Ingen är som jag. Och det är bra. Nu ska jag hoppa på den här trenden och inte försova mig mer, så det är dags att duscha och sen sova. Imorgon väntar föreläsning och seminarie. Ska försöka mig på att göra mig hörd och komma med i matchen lite mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.