Snart pank.

Blev väckt av att mina kollegor från jobbet ringde och hörde om jag skulle med på kryssning, men det blev ett nej där. Har inte råd. Vet inte hur jag ska kunna överleva ens. Verkligheten kommer ikapp en ibland. Men jag vet att det kommer lösa sig. Blir till att snåla som fan. Göra saker som inte kostar något. Inte åka buss, inte köpa mat i skolan. Inte festa eller så. haha, hur fan kunde jag bli så fattig? Skulle kanske väntat med att köpa de där tillbehören till mobilen. 700 spänn där, sen köpte jag en bok för 500 spänn. Varit ute och ätit på fin resturang och sånt, festat. Ja, det kostar att leva.

Fattig student var det visst. Och nu ska den här studenten studera, läsa en halvseg bok om kultur. Men det är bara att kämpa på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.