Söndagstankar

Säkert jättebra att vara uppe och vända på dygnet när man är sjuk. Men vad gör man inte. Nu har jag gått tillbaka till windows igen. Eftersom jag inte pallar med att allt slutar fungera i linux, bara för att jag inte vet vad jag håller på med. Att det ska vara så svårt att få linux och windows att vilja funka ihop. Så nu sitter jag här efter kanske 4-5 timmars sömn och är allmänt hungrig, snorig och skit.

Men det gör inget. För livet är bra ändå. Om jag nu bara kunde komma igång med att plugga vore det ännu bättre. Ska se om jag inte kan få några sidor lästa lite senare. Just nu borde jag verkligen äta något. Hungrigare än såhär blir det liksom inte.

Ikväll ska jag få leka med några av mina söta klasskompisar igen. Var ju ett tag sen nu. Får se om de orkar ta sig hit, eller om jag får ta mig en promenad. Vilket som, kan ju vara en bra idé att komma ut lite, trots den rådande förkylningen. Har inte blivit så mycket av den varan de senaste dagarna liksom.

Ensam och isolerad som jag har varit 😛 Som att jag inte kan rå över mig själv. Jag kan ju det här med att sysselsätta mig själv liksom. Nyss trodde jag att det var vardag också. Det är ju för fasiken bara söndag idag. Har en massa sopor i hallen som väntar på att bli slängda med, wooopii.

Undrar om det är någon stackare som flyttar till min gamla lägenhet här i Vallby. Ska bli så spännande att se om några roliga människor börjar på programmet nu om 2 veckor. Tills dess har jag ju en rolig tenta att roa mig med. Här hoppas det friskt från ämne till ämne. Kanske ni märker. Har en del tankar om det här med drogromantiserande med. Såg några typer som hade varit på Fullmoon festival sitta och minnas, eller snarare återkalla vad de inte mindes och hur väcka de var. Jag tycker det är rent utav tragiskt, men vem är jag att döma hur andra ska leva sina liv.

Wöwöwöö. Soppa till lunch FTW!

Andra bloggar om: , , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.