Totalt Kaos

Jag hade en hel del saker i lägenheten när jag var klar med flyttandet. Det var fullt i den. Jag visste knappt var jag skulle börja. Eller att jag hade så mycket skräp. Tog mig två dygn att fippla fram och tillbaka med alla prylar. Bar ner en jävla massa i källaren. Måste skaffa mig ett hänglås med. Trodde att det skulle komma med mina grejer från Södertälje, men icke.

Fast nu har jag äntligen kommit på plats med det mesta. Ska upp med lite lampor och tavlor mest. Sen så. Hittade till sist ett fungerande sätt att ställa möblerna. Enda kruxet är att min träningsmaskin tar lite mycket plats kanske, har inget naturligt ställe att ha den. Men använder jag den mycket så kanske det inte spelar så stor roll.

Jobbigast nu är att jag inte kan använda mig av kylen och frysen och att mitt gamla datorbord står kvar i Vallby och måste göras av med på något sätt. Sen ska katten transporteras till sitt sommarställe och jag till Södertälje. Med en massa packning. Sen måste jag förstås producera en hemtenta de närmaste 5 dagarna. Förhoppningsvis hjälper det att skriva av sig som jag gjort nu och sen gå hem och köra.

Andra bloggar om: , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.