Det här kommer gå bra!

Jag kan helt enkelt inte sluta göra sådant som inte har med hemtentan att göra. Fast jag skriver lite och funderar lite med. Så helt bortkastat är det ju inte. Men så fort jag lekt klart med mina monster så kan jag nog koncentrera mig bättre. Då kommer IE att dö. Inte en sekund till ska jag ha uppe det programmet. Även MSN kommer få dö då. Det är om ca 30 minuter, så det är inte mycket tid kvar nu.

Jag ser fram emot att känna fingrarna flyga fram över tangentbordet och känna hur alla tankar liksom skapas framför mina ögon på skärmen. Jag kan faktiskt både känna och se hur det sker. Så fort som alla orosmoment som stör försvinner. För jag kan göra det här. Det är bara lite segt att komma igång.

Hallelulja, jag har 7 sidor minst kvar att skriva!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.