Jul, förkylning, tandproblem

Jag sitter i bibblan med min bärbara, varför gör jag det? Men jag har inget direkt att plugga, så varför inte sitta hemma? För att jag inte ska sitta hemma själv antar jag. Men på ett sätt så känns det mer ensamt att sitta själv bland andra. Lär inte bli kvar här länge till. Ska nog hem och se på Heroes innan jag käkar middag och sen går till studiecirkeln. Idag handlar det om situationen i Moldavien, med trafficking och extrem fattigdom.

Läs mer här

Lyssnar på radio samtidigt, de snackar om jul och bloggar och hur folk minns sina jular. Blir inte direkt inspirerad. Nej, jag har inga såna tankar om julen. Vet inte riktigt hur jag känner för det hela.

Sen har vi det här med med min förkylning. Den är på något sätt kvar. Jag känner mig inte så sjuk, men ändå har en retfull hosta och massa snor kvar. Börjar tro att det är allergin som gör sig påmind. Typ att förkylningen gör att min kropp inte kan hålla emot allergin, men jag får väl byta lakan helt enkelt.

Igår märkte jag även en sak som var lite oroväckande, det var att en tand i övre högra kinden har tappat lagningen. jag har inte ont eller så, men det ser inget vidare ut. Vet inte om jag känner för att gå till tandläkaren och betala ännu mer där. Men jag kanske inte har något val. Vi får väl se.

Imorgon ska jag tillbaka till kuratorn med. Göra de där testerna. Ja, nej, nu går jag hem.

4 svar till “Jul, förkylning, tandproblem”

  1. hur får man en kurator att göra tester? alltså jag menar, något konstruktivt? här blir det bara prat om ”ja men det är ok att inte orka med livet” (hur länge då? tills folk börjar hoppa ut genom fönstrena?). mkt frustrerande.

  2. Jag vet inte, be om dem kanske? Jag berättade så mycket jag kunde om min situation och hur jag upplevde min situation och att jag var väldigt inne på att förändra den. Vet inte om det hjälper..

  3. Pröva kognitiv beteendeterapi, där får man verktyg och övningar som faktiskt gör skillnad (om man träffar någon kompetent terapeut dvs.)

  4. mm. kanske får prova det. men för kognitiv beteendeterapi (som typ hade varit drömmen), så får iaf jag bli lite mer miljonär först & ha större tålamod – frustrerande vad runtskickad man blir i cirklar när man försöker få tag på hjälp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.