Ron Paul om miljön

Sökte lite efter svenska inlägg om Ron Paul. Där fann jag ett inlägg hos Attila som redovisar hur Ron Paul ser på miljöfrågorna och hur de ska handskas med. Jag håller med om att hans sätt att se på saken är eftertänksamt och väl grundat. Inte bara följden av en vilja att vara politiskt korrekt eller följa populismens olika direktiv. Allt detta pekar på hans enorma integritet som få andra kandidater kan skryta med.

Råkade samtidigt se en länk till Aquerette att Mitt Romney har hoppat av sin kandidatur för partiets skull. Så att de kan enas runt en kandidat. Vet absolut inte hur detta kommer förändra utgången, men förmodligen och förhoppningsvis ger det lite kraft till Pauls kampanj. Så länge den inte ger allt för mycket till Huckabees kampanj. Men den risken finns ju också.

USAval.se skriver också om detta, där nämns att Huckabee förmodligen är kvar för att öka sina chanser till att bli vice president och det har jag ju skrivit om tidigare att det vill jag absolut inte se ske. Någon som håller med mig på den punkten är Niklas Elert på Germania som också ser igenom hans politik som den socialkonservativa smörjan den är.

Det mest intressanta är att Ron Pauls plan att hänga kvar i racet för att se alla andra kandidater utan en droppa av, verkar fungera. Nu återstår bara att han lyckas med att få så många delegater att han kan frigöra de som frigöras kan vid en eventuell andra omröstning på det nationella konventet. För att det ska ske måste han ju självklart förhindra McCain från att få de 1191 delegater han måste ha för att stå som det republikanska partiets nominerade.

Visst, chanserna är kanske inte jättestora, men det är ju ändå en möjlighet.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

2 svar till “Ron Paul om miljön”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.