Chaotic

Hur går det med livet då? Jo, med den här uppsatsen hängades över sig blir det mest det som man tänker på. Sen när den är avklarad ska det nog gå att njuta lite mer av vädret och livet. Försöka styra upp allt lite bättre. Just nu är det inte mycket som jag har koll på direkt. Flyter mest runt här med det som sker runt omkring. Vet varken in eller ut. Jag sover i allafall hyfsat vettigt.

En jävligt dum sak är att min cykel är paj. Någon tyckte att den såg skön att landa på, så bakhjulet är bara att kassera, måste köpa ett nytt. Det blev liksom lite skevt. Måste kolla upp vad det kostar, inte alls kul med oväntade utgifter. 

Annars är jag som sagt lika förvirrad som vanligt, utan grepp om något alls i mitt liv. Skönt med lite värme, trots att jag har gått och åkt på en smärre förkylning.

Ja, ni ser ju själva hur pass ostrukturerad och splittrad jag är i det här inlägget. Illa som fan. Men jag får allt vänta med att försöka få någon ordning på mig själv, tills efter helgen åtminstone.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.