Dag 1: Om mig

Tänker utgå från hur mitt liv ser ut idag och koncentrera mig på det. Kanske går in lite ytligt på vad jag gjort också. Så vem är då jag som skriver på bloggen Ett eko i mängden? Jo, jag är en kille på 31 år som just ska flytta tillbaka hem till Södertälje efter lite mer än 4 år i Västerås. Här har jag levt det glada studentlivet och tagit en examen i beteendevetenskap. Just nu är jag mitt i flytten och faktiskt så bär det av imorgon.

Har fram till idag haft praktik på Röda korset här i Västerås där jag arbetat med att ta fram annonsmaterial och skapat policydokument och verksamhetsplan för Folkrättsgruppen som jag tillhört sen i februari. Blev klar med den idag och på torsdag börjar jag en timanställning på företaget Iris Hadar, där jag bland annat ska handleda arbetslösa med olika funktionshinder inom en grundläggande datautbildning. Windows 7 och Officepaketet främst, men även Internet och kommunikation kan bli aktuellt. Blev rekommenderad av en kursare från högskolan som jobbar på samma företag fast i Västerås.

På det lite mer personliga planet så är jag singel sen en massa år tillbaka. Har inte riktigt pallat med att ta för mig, men det kanske blir bättre sen någon gång. Kanske berättar lite mer ingående i senare ämnen. Brinner för lite olika saker gör jag, som mänskliga rättigheter, miljön, tv-serier, fantasy, dans och musik. Finns massor med annat som jag tycker är kul och intressant, men det blir så långrandigt.

Ska avsluta med att säga att jag ser fram emot att få komma tillbaka till Stor-Stockholm och leva det livet igen. Detta betyder dock inte att de som är kvar i Västerås blir av med mig, så lätt går det inte.

Imorgon: Min första kärlek. (Får se om jag hinner med det imorgon, kommer nog vara rätt trött.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.