Lite nytt

Som ni kanske märkt har jag inte haft något att skriva på sistone. Eller jag har inte orkat ta mig för att pränta ner vad som sker och så. Men jag tänkte att jag skulle ge det ett försök nu. Sitter och försöker vakna till såhär på morgonkvisten. Har varit väldigt trött senaste tiden. Så länge jag inte är lika trött som igår så är jag nöjd.

Lite uppdatering om vad som sker då.

På jobbet så är vi i flyttartagen, hela nästa vecka som även är min sista vecka innan semestern (4 härliga veckor), ska vi försöka fixa i ordning i de nya lokalerna. Förhoppningsvis går det an, men med tanke på rapporterna från igår då några kollegor var där och kollade så ser det allt annat än ljust ut. Men det får gå på något sätt.

Ska på en visning på en lägenhet efter jobbet med, den ligger i Hagsätra. Är nummer 5 i kö på den så det ska bli spännande att se om den är något att ha, för i så fall kan jag kanske bo i södra förorterna rätt snart om jag nu skulle få den. Men först ska jag kolla på den.

Ett svar till “Lite nytt”

  1. Jag sitter här med en kopp kaffe och läser bloggar på morgonen (eller vad man nu kallar tidpunkten man vaknar på fast det inte är morgon). Din blogg är rätt trevlig, jag har stött på den flera gånger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.