Uppoffringar i det lilla..

Har varit och glott på lägenheten nu. Den var stor och fin, ganska bra planerad och med lite omboning så blir det nog fint. Så fast jag är nummer 4 som jag är i skrivande stund och fast det tar en kvart att gå till pendeltåget så tackade jag just ja. Får väl om jag skulle få den se till att vara ute i god tid när det är dags att ta sig till jobbet. Typ gå upp en halvtimme tidigare på morgnarna. Vad gör man inte.

Nu däcka och se vad morgondagen för med sig, kan bli lika intressant som idag. pratar om situationen på jobbet med flytt och allt, det har blivit ännu mer strul..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.