It should’ve been great

Men så var det det här med ork. Vilket jag saknar totalt. Orken att utföra alla dessa tankar som finns i huvudet. Att förverkliga idéer och vara fantastisk. För det finns något fantastiskt här någonstans, det vet jag. Idag kanske inte är den bästa dagen att ställa så höga krav på ork förvisso. Har ju orkat tvätta och orkat, ja, vad jag nu gjort idag.

Första jobbveckan var bra tror jag. Visst det har sina upp och nedgångar, men jag får fortsätta att jobba på att ta saker på ett vettigt sätt. I det långa loppet så går det bra. Det finns utmaningar och så ska det ju vara. Så länge jag gör mitt bästa så känns det som att det ska gå an.

Just nu är min fot det största orosmolnet i min tillvaro, vad jag vet i alla fall. Verkar ha pådragit mig något kallat hälsporre efter att ha spelat brännboll på mindre bra underlag, med mindre bra skor för ca 2 veckor sedan. Måste nog söka lite professionell hjälp för det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.