Lite jobbrelaterat

Vaknade av mig själv tidigt i morse, så jag borde väl gå och lägga mig nu..

Har fått frågan flera gånger idag av kollegor om hur det går med datagruppen nu när jag är själv med alla och jag svarar att läget är under kontroll. För nu tycker jag att det är det. Inga konstigheter egentligen. Jag är tillgänglig och svarar på frågor, försöker förklara det som deltagarna kanske inte förstår och inte riktigt får in i huvudet när de läser på skärmen eller i böckerna. Har styrt upp det som jag behöver hinna med för att alla ska hinna med sina uppsatta mål och jag tror även jag har rätt bra koll på vad jag ska skriva i rapporter och så vidare.

Så jag klarar av det just nu. Jag är grym helt enkelt. Behöver fortfarande utvecklas på vissa delar av materialet, där jag kanske går bet ibland, men det kommer med tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.