Ambitioner för året

Jag har inte avlagt några löften, precis som vanligt. Jag vet att det ändå slutar med att inget av det skulle genomföras. Däremot tänker jag lista några ambitioner som jag vill ta med in i detta nya år. Saker jag åtminstone ska försöka förverkliga på ett eller annat sätt.

  • Skapa ett mer inrutat liv med mer umgänge och mer av allt.
  • Odla relationer som ger mig något mer än bara tillfälliga kontakter och festande
  • Börja träna mer regelbundet.
  • Uppskatta mig själv mer.
  • Fortsätta jobba vidare med miljö och klimatrelaterade saker.
  • Uppskatta min omgivning mer

Inga små ambitioner i mina mått mätt, men alltid något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.