Det rullar på nu

Ja idag har det rullat på. Kom upp i bra tid för andra dagen i rad och var på plats på jobbet i tid, först av alla. Det händer inte varje dag. Vi har ett bra tryck nu på deltagare och det händer lite saker runtomkring, vilket är positivt än så länge. Kan komma att bli turbulent framöver, men vafan livet är ju till för att levas.

Ja, det är väl inte så mycket mer att säga, mer än att nu ska jag sova, annars kommer jag inte i tid imorgon.

En liten parentes är att jag har träningsvärk för att jag tränade lite igår och att jag gått ner cirka 2 kg på en vecka genom att äta mindre. Det ni!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.