En deklaration för ett sundare jag.

Nu när jag äntligen förstått så kommer tiden att omsätta insikt till handling. Inte ta mer skit, aldrig mer svälja. Respektera mig själv. Det kommer bli allt annat än lätt, men jag måste. Kan inte fortsätta leva på detta sättet. Osäker på mitt eget värde och allt annat i livet. Min tid är nu och alltid, måste förvalta och ta vara på det som betyder något. Inte bara acceptera min ”situation”. Nej, dags att ta tjuren vid hornen på riktigt och se till att lära mig att tycka om mig själv, på riktigt. Kommer aldrig bli hel annars.

Att svälja är att berätta för sig själv att man inte är värd mer. Att ta skit för att man inte ”orkar” ta konflikter betyder att jag inte tycker att jag förtjänar att bli behandlad med respekt och värdighet. Alla som tycker att det varit roligt att driva med mig för att man kan och alla de som inte förstår. Alla er ska jag glömma och förinta ur min själ.

Alla de hack ni gjort på mitt hjärta ska jag bära med stolthet och jag tänker inte längre tvivla på att det jag vill och det jag gör spelar någon roll. Jag vet att det gör det. Jag har bara låtit det ta allt för lång tid för att inse detta och först nu kommer jag börja arbeta aktivt mot att någonsin lura mig själv att det är på något annat sätt.

Jag är hellre ensam än låter det ske igen. Jag har alltid varit lite speciell, men då får det väl vara så då. De som ser mig och accepterar den jag är trots eventuella brister och skavanker är de som är mina vänner. Resten är inget att hänga i gran. Så hädanefter slänger jag bort de som får mig att tvivla på mig själv och hyllar de som lyfter mig och får mig att må bra.

Jag har dessutom tränat idag, vilket var jävligt trevligt. Nu tänker jag vara mer proaktiv och sluta vara reaktiv.

Gonatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.