Börjar tröttna rejält nu

Vaknade lite väl tidigt av att min jobbtelefon ringde, kunde konstatera att det inte var min kollega och stängde därför av den. Hon ringer om det krisar nämligen. Men i alla fall, idag trodde jag att jag mådde typ frisk. Men nej, jag har fått huvudvärk och känner mig hängig igen.

Förbannade jävla skit. Vet inte vad jag ska ta mig till, tog just en Ipren och hoppas att det hjälper. Skulle kanske inte gjort den där träningsgrejen. Är så sjukt trött på att sitta hemma instängd, men vågar inte chansa med tanke på att jag ska iväg på lördag.

Imorgon så MÅSTE jag fan må tiptop. Det verkligen suger att vara sjuk på semestern.

2 svar till “Börjar tröttna rejält nu”

  1. Du vet att du ska sjukanmäla dig om du är sjuk på semestern? Då har du möjlighet att ta ut dina semester dagar sen när du är frisk…/Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.