Igång igen

Idag storstädar jag, för jag har som sagt tröttnat. Har slängt ut alla sopor. Var en hel del. har ju som ambition att källsortera, men nu sket jag i det. För det första har jag tappat bort ploppen till miljöstugan och sen ja nej, ut skulle det. Känns jävligt bra.

Sen ut med alla mattor och rysta dem och så dammsuga och torka golv. Tog till och med ut spisen och rengjorde där bakom. Hade en hel del otrevligheter i halsen i morse och harklar och har mig än. Blod wtf? har ju inte blödigt näsblod vad jag vet, kom iofs lite blod när jag snöt mig. Men det kan ju vara vad som helst.

Känns väldigt skönt att verkligen städa skiten ur stället i alla fall. Har en tvätt igång med mattor, filtar och har även skakat kuddar och sånt. Sånt jag aldrig gör annars. Får passa på nu på sommaren. Vädret som vi har idag, med åska, dunder med mera passar perfekt för det.

Bara sovrum och vardagsrum kvar nu, sen ska jag fixas i ordning med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.