Att vilja för mycket

Ibland undrar jag hur jag får ihop allt jag tar mig för. Det är ju inte direkt så att jag gör något fullt ut och verkligen briljerar på något sätt. Men ändå. Det är först jobbet som tar mest tid i mitt liv, som för många andra. Efter det blir det svårt att rangordna. Det är en salig röra av tv-serier, film, internet, bloggar, möten om än det ena än det andra.

Självklart tar ju mitt pendlande en del av tiden. Spenderar säkert minst 10-15 timmar i veckan med att åka buss och pendeltåg. Då passar jag på att sova lite, twittra och läsa olika medier. Just nu är det dags att rulla hemåt faktiskt. Hem i det infernaliska mörkret.

Det jag ville säga är att jag har en del bollar i luften och har hela tiden nya idéer för mig och vill hinna med alldeles för mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.