Skämt bort mig själv hela dagen lång

Har haft en riktig unna mig själv en massa kväll ikväll. Ja, hela dagen faktiskt. Har nog shoppat upp alldeles för mycket pengar, men det var det värt. Köpte en halsduk för 495:- var ju inte riktigt meningen, men nu måste jag använda den. Bokat Summerburst, båda dagarna. Kommer bli fetast. Köpt en ångstädgrej för halva priset.

Ja, sen åt jag en sushi på stan och gick på bio. Hade lust att se sista twilightfilmen, så det gjorde jag. Underhållande och bra. Lite awesome twist kan man säga. Tog en djup suck av lättnad när jag insåg vad som hade hänt. Blev ju helchockad när jag satt där och glodde. Haha, ja men slutet gott allt gott.

Nu ska här sovas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.