Tisdag, denna trötta dag av dagar

Tisdag, avslutar den här framför datorn. Kom i säng alldeles för sent igår så jag bör studsa ner i säng genast om jag ska få någon kvalitetstid i sängen. Har inte gjort många knop under kvällen, var på en halv föreläsning med Hans Rosling, han var underhållande och bra. Inget nytt för min del då jag följt hans arbete under en tid, men det är kul att kunna säga att man sett hans föreläsning, eller i alla fall en av de.

Vet inte om jag är utarbetad när jag kommer hem från jobb och så, men jag har liksom inte orken att ta tag i saker när jag väl kommer hem. Saker jag verkligen borde göra. Har en deadline att dras med. 30 november, tre dagar bort. Behöver svar och datum, men det går ju inte så lätt. Får kanske göra någon slags överslagsräkning och fula till nåt.

Avslutar dagen med tårdrypande blogginlägg, tårarna bara rinner..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.