Vilodags?

I måndags kände jag mig helt frisk och kry, inga problem alls. Igår var jag hemma för jag var sänkt, ont i halsen, huvudet och kroppen. Idag känns det ungefär likadant. Är så jävla tjock i halsen när jag vaknar. Förstår liksom inte. Jag ska i alla fall till jobbet nu, hanka mig fram på bästa vis. Undrar om det är sjukdom eller allergi som utlöser detta..

Stannar nog hemma från självhjälpsgruppen om jag inte mår bättre. Den kanske ändå är inställd? Eftersom jag haft sjukdomssymptom i snart tre veckor nu så börjar jag fundera på om det är något allvarligt fel eller om jag bara lever dåligt. Har inte direkt varit snäll mot kroppen. Denna helg som kommer blir i alla fall lugn. Måste låta kroppen vila..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.