Lunchpromenader

man walking on road under the sun
Photo by Lukas Rychvalsky on Pexels.com

Efter vad som skulle bli en lugn och sansad helg som inte riktigt blev sådan så tog jag mig en rejäl promenad hem från centralen. 1,3 mil blev det på ca 2 timmar. Känns redigt i benen just nu kan jag säga. Men nu ska jag sova. Ska ju jobba hårt hela veckan, så det ska man orka.

Har även kommit på att jag nog ska ta och gå lite på mina luncher. Äta maten, sen ut på en rask promenad en stund. Skulle ju börja gå så måste passa på när det finns tillfälle. Ska genast börja klura ut en lämplig rutt.

Ett svar till “Lunchpromenader”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.