Det flyktiga livet

Tränar här hemma idag, blev en sån där lång dag på jobbet igen. Så det blir när man kommer i säng för sent och kommer upp sent. Hinner ju knappt med allt jag vill. Men varför ha så bråttom, tar det som det kommer.

Fick veta idag att en av de som förolyckades i dykolyckan i E-tuna var en av de jag firade jul med på Kap Verde. Så ofattbart. Tragiskt och hemskt bara. Satt och funderade på det igår när jag hörde om det och tänkte att det kanske kunde vara någon jag kände till eller var bekant med, men att det var så trodde jag inte. 🙁

Livet är flyktigt vi är flyktiga och det borde vara mer angeläget att ta vara på det, men det går ju inte att göra mer än sitt bästa. Även det är en del av det flyktiga i det hela.

Nu ska jag sova.

Ett svar till “Det flyktiga livet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.