Långhelgernas era

Länge sen senast. Har ju varit lite långledigt och då har det inte blivit så mycket skriva, mer göra. Var ledig från förra onsdagen till i söndags och befann mig i Västerås. Det var äta på kåren och hänga, sen lite gala och fest. Sen slappa och hänga mer och till sist städa och festa lite mer. Planen var att träna med, men det gick sig inte. Var väl inte meningen helt enkelt.

Idag har jag dock tränat så det stått härliga till. Körde ett pass med instruktör. Skulle varit åtta deltagare men bara två kom, jag och en tjej. Hon som höll i det körde rätt hårt med oss. Vi använde kettlebells och körde en massa övningar i raskt tempo. Fy fan vad jag dog gång på gång. Om jag inte känner av det här imorgon vore väldigt konstigt.

Får nog vara glad om jag ens kan gå. Nu ska jag sova så jag kan avnjuta sista arbetsdagen denna vecka. Ja, jag gör en fuling och är ledig torsdag fredag igen. Jag ska nämligen åka till Gotland och leva livet i overall. Solen ska skina och alkoholen flöda. Sen ska jag ha paus ett par, tre veckor.

Mitt allmäntillstånd under träningen påvisar ett visst behov av abstinens från livets drycker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.