Måndagarnas måndag

close up of a daily planner
Photo by Tara Winstead on Pexels.com

Måndag och jag vaknade runt 07.45, lite sent kanske. Men det blir tydligen så när man lägger sig 01.30 och varit långledig. Klädde på mig och så gick jag i princip till bussen. Somnade på tåget till jobbet. Lunkade av tåget och gick och handlade frukost och lunch på Coop.

Har fixat lite saker som var i behov av fix och försökt se om det är några stora nyheter som uppkommer i nästa version av WordPress som har versionsnummer 3.6. Såvitt jag kan se så är det inga stora förändringar.

Åt lunch, blev laxpasta och sen jobba vidare. Kom hem och gjorde en smoothie och några mackor till det. Degat i soffan fram till nu och tvättat en tvätt med kläder. Dags att raka sig och tryna. Typisk måndag, regnade och var grått. Trött och seg och blää liksom. Så rakning och sen vidare mot en ny dag imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.