Som ett brev på posten..

brown book
Photo by Omar Markhieh on Pexels.com

Som ett brev på posten.. så kom också halsont och huvudvärk i måndags. Så jävla typiskt. Så det blir vila för min del just nu. Skönt med kort vecka åtminstone. Kom igen, det blir kul liksom.


Det var något jag skulle skriva om, men så kom en massa annat emellan. Så nu minns jag inte vad det var. Arbetsdagen är snart till ända och jag ska iväg på ett styrelsemöte. Det sista innan sommaren. Ska även vara ordförande, så jag ska nog skriva ut lite saker.

Det gick bra att vara ordförande, mötet drog inte ut så hemskt på tiden. Glömde förstås att ta med mig utskrifterna. Träningsvärken har äntligen gått över, dock inte hals och huvudontet. Köpte Strepsils på Pressbyrån idag, 73 kr.

Trodde jag gått på en nit och kollade vad det kostar på apoteket, men det var bara 5 kr billigare där. Idag drar jag till Västerås efter jobbet. Långhelg där med lite ideellt arbete, umgänge och fest!

Om min kropp tillåter det så ska jag träna med. Utanför kontoret tutas det och vrålas om studentens lyckliga dagar. 15 år sen jag själv gjorde det. Tiden flyr sannerligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.