Träning och utveckling

men in a weightlifting competition
Photo by Ardit Mbrati on Pexels.com

Dags för vecka 3 av 4 på semestern. Sker utveckling i min träning. Som jag skrev igår så rev jag av ett hejdundrades pass på gymmet igår. Jag orkade köra 100 kg på marklyft. Nytt personligt bästa förstås, har aldrig testat att lyfta så mycket innan. För er som inte känner till den övningen se video nedan.

Tänk på att jag inte är riktigt i samma liga 😛

Jag är igång i alla fall. Har tränat mer än 3 ggr i veckan senaste 6 veckorna. Med nåt undantag vid sjukdom och så. Totalt har jag tränat 52 gånger sen 1 april. Ganska bra jobbat av en som inte orkade med att träna alls förra året. Eller jo, jag tränade 15 ggr då.

Nu ska jag iväg och köra lite armar. Var iväg och solade lite vid Långsjön tidigare som jag märkt inte ligger mer än max 15 minuter med cykel från mig. Cyklade lite vilse på vägen dit, men på vägen hem fick jag till rätt väg. Satt mest och läste, blev inget bad.

Håller på och läser en bok vid namn ”The Passage”, väldigt spännande. Fast när jag läste wikiartikeln nyss så spoilade jag visst slutet på boken för mig själv.

Oj, skulle dragit till gymmet för typ 1,5 timme sen så nu ska jag dra. Mer träning baby!

3 svar till “Träning och utveckling”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.