Fix med flytt

medium_112758449
photo credit: Mpopp via photopin cc

Idag har jag haft fullt upp med att släpa skräp till miljöboden, kartonger ner i källaren och packa ner det som ska ner i källaren. Insåg rätt fort att jag behöver fler kartonger för att få plats med köksprylarna. Så imorgon ska jag in till stan och köpa kartonger på Clas Ohlson tänker jag.

Har hunnit tömma alla skåp så det är ju skönt, men som sagt så behöver jag få ner alt som står på diskbänken och på köks- och vardagsrumsborden samt i soffan ner i kartonger.

På söndag så fraktas säng plus byrå tillsammans med diverse väskor, påsar med kläder och annat viktigt till mina nya adress. Ska bli så skönt när allt är på plats. Med hjälp av de kartonger som ska köpas imorgon så blir det nog toppen. Javisst, ska ju städa lite med..

Dags att tvätta fönstrena för första gången, det behövs som fan i vardagsrummet. Dammsuga och torka golven så det ser fräscht ut. Fixa till frysen och kylen med.

Var rätt skönt att rensa ut allt skräp må jag säga. För det var ju en del. Min gamla tvättkorg fick sig en känga, gamla papper som bara skräpa och diverse annat har rykt. Denna flytt är ju lite annorlunda jämfört med föregående eftersom jag hyr ut min lägenhet och flyttar in hos någon annan. Slipper släpa på alla möbler och så vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.