En redogörelse av veckan

medium_6812481635

Här kommer en full redogörelse för min vecka.

Idag har jag inte varit speciellt effektiv kan jag inte påstå. Har haft spänningshuvudvärk av att sitta framför datorn, men jag har fan inte gjort något vettigt vid den. Hjälper ju inte att jag sitter och svettas inne på mitt rum. Vattnat blommor, slängt saker i återvinningen, läst lite, lyssnat på Pewdiepies sommarprat.

Var intressant att höra om hur han lyckades bygga upp en fanbase och hur han använder den för att göra gott. Vore kul att lyckas med något liknande. Gäller bara att hitta min nisch..

Kan ju lika gärna fortsätta med att droppa mina aktiviteter under den gångna veckan..

Lördagen: En kan ju tycka att det ska sovas ut efter en arbetsvecka full av trötthet, men icke. Hade visst ett larm ställt på 07.00 på lördagar som väckte mig och jag tyckte inte att jag skulle somna om och gick upp då. Satt ett tag och uggla runt på nätet, åt frukost, kollade lite serier. Sen vaknade min roomie till slut. Iväg och tränade, handlade inför grillning. Sen hem och städa, duscha och fixa mina grillknyten med lax, fetaost och paprika. Grillade, spelade kubb och hängde. Sen hem till oss och lösa korsord, spela bowling på Wii innan vi drog in till RoQ för lite biljard. Så såg min lördag ut.

I fredags jobbade jag och sen kom Madicken förbi på lite mat, jag gjorde en melonsallad med Halloumi, både vegetarisk och glutenfri. Snackade lite skit och så, vi var rätt slut båda två så blev inte så sent. Efter att hon åkte hem till sist så tvingade jag med mig Lena ut på en promenad.

I torsdags så tror jag inte jag gjorde något alls, kollade på film.. The Pill

I onsdags körde vi ett pass på gymmet, sen så hände ju hela historien med damen på våningen ovan, citerar min egen status:

Har precis suttit i 1, 5 timme med en svårt sjuk granne på 94 år i hennes lägenhet, väntades på ambulans. Hon hade väldigt dålig hörsel, var förvirrad och sjuk. Hon har försökt få uppmärksamhet från någon granne under hela dagen, men ingen har öppnat. Vi hörde hennes rop på hjälp och gick upp och ringde 112 som till slut fick dit en ambulans. Nu är hon på väg till Södersjukhuset. Inga anhöriga och inga vänner, telefonen kunde hon inte nå någon med. Fy fan alltså..  Tur att vi gick upp och kolla vad som hände när vi hörde ljuden. Hoppas hon får hjälp på riktigt.

I tisdags så åkte jag direkt till F!-lokalen efter jobbet och hjälpte till med valkitten, kändes bra. Fick handla 100 pappkassar på COOP, något som lär vara en engångshändelse.

I måndags blev jag hämtad på jobbet och så åkte vi och handlade och såg på Captain America 2: The Winter Soldier, MURICAAA..

Nu är det dags att sova, för gissa vad, det börjar en ny vecka imorgon.. får se vad den har i sitt sköte.

photo credit: photosteve101 via photopin cc

Ett svar till “En redogörelse av veckan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.