En overklig dröm

De senaste två veckorna har varit lite av en overklig dröm för min del. Inget har varit som det brukar eller ska vara. Jag har knappt varit på jobbet, utan jag har varvat sjukdom med vakande över pappa. Nu på måndag ska allt alltså återgå till något slags normalläge. Det känns väldigt konstigt, samtidigt som jag inser att livet kommer fortsätta trots det som skett. Att få in lite vanliga rutiner tror jag är bra. Samtidigt känns det som sagt väldigt konstigt. Livet är ju tyvärr såhär, det visste jag redan om men det är en sak att veta i förväg hur det kan bli eller vara och en helt annan att vara där och gå igenom det.

Idag har vi i alla fall tagit det väldigt lugnt, gjort praktiska saker som tvätta, diska och handlat. Skönt att få det gjort. Jag har fått en hel del gjort här vid datorn också, skrivit flera inlägg på Bra Nyheter-sidan och så. Sen har det blivit lite för mycket SimCity BuildIt och lite tv-serier och lördagsunderhållning i form av Bytt är bytt och Klassfesten. Jag ”unnade” mig en pizza och lite choklad med.

Imorgon är det ganska tomt i planeringen men kanske att vi vågar oss ut i skogen och leta lite svamp. Skönt att inte ha en massa planer, hade nog inte riktigt orkat med det nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.