Snabb rapport från dagen

Dagens rapport blir kort, det är sent och jag borde sova.

Tog mig till jobbet efter att ha lämnat Elsa med min mamma. Skönt med lite egentid med vuxensällskap. Ja, köpte lite pad thai och babblade lite och försökte ta reda på vad som sker på jobbet. Mitt i en omorganisation. Hoppas det liksom lagt sig när jag kommer tillbaka. Det visar sig. Sen hem till mamma och hänga där en stund innan vi åkte hem och köpte pizza! Såg på X-men: Dark Phoenix och lite tv-serier och nu sova!

Imorgon ska vi börja packa ner de rum som ska få nya golv, eller börja förbereda så mycket vi orkar och kan.

God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.