Julaftonsmorgon

Så var det julafton igen. Efter en mysig uppesittarkväll sitter jag vid datorn medans resten av gänget och fixar med klappar och annat i vardagsrummet. Borde gå och lägga mig eftersom jag behöver orka upp imorgon med Elsa. Ska bara..skriva klart det här osv.

Har varit fullt fokus på att förbereda inför julen senaste dagarna. Igår tog vi in grannen från förrådet och klädde den, fick mig en överraskning när jag öppnade dörren in till förrådet och en mus kvickt som satan for ner på golvet och inåt i rummet när jag öppnade. Var ju knappast beredd så jag fick lite hjärtklapp och skrek ut ett wohoho.

Idag har vi firat lite minijul hos min mamma. Vi var där från runt lunch till runt 17 innan vi åkte hem. Mysigt och gott med räkor. Sen kom delar av Lindas familj och vi har ätit pizza och spelat Bingolotto och fikat. Jag vann hundra kronor! Helt otroligt, vinner ju typ aldrig när jag väl spelar Bingolotto.

Imorgon firar vi julafton och behöver verkligen sova nu så jag orkar med allt julstök. Skinka ska griljeras, rödbetssallad blandas, potatisgratäng och rättikagratäng fixas osv.

God jul där ute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.