Dagens i-landsproblem?

I går morse när jag gick till jobbet funderade jag på ett i-landsproblem, men nu har jag glömt bort det. Det i sig blev ju i och för sig ett i-landsproblem så ja, det blev bra ändå. Eller vad vi nu ska kalla det.

Så typiskt att jag när jag faktiskt sätter mig ner och ska skriva inlägg inte kommer på vad jag skulle skriva om. Får väl berätta om dagen förrgår, igår och helgen som kommer kanske?

Under veckan har det varit jobb såklart, blir rätt slut i huvudet av att ha grupp måste jag säga. Det tar energi. Men det är rätt kul ändå. Särskilt när man ser hur deltagarna fattar det man just gått igenom och blir tacksamma för att jag visat hur man gör.

Igår fick jag dock lite kritik i att jag var för snabb när jag gick igenom en övning i Word. Helt korrekt, jag behöver bli bättre på att anpassa mig när jag ska prata. Så det finns utvecklingspotential hos mig med.

Igår åt vi god mat med till middag, champinjontorsk med blomkålsmos, blev supergott. Bifogar en liten bild här nedan.

Åkte till min syrra som fyllde år i början av veckan och firade henne lite granna efter jobbet i onsdags. I helgen alltså idag åker vi till Västerås för lite umgänge och firande av en av Lindas svågrar som också fyllt år. Blir första gången som Astrid får åka på en längre tur och så. Blir spännande att se hur det går att övernatta hela familjen i samma rum.

Nu ligger alla och sover och jag ska bege mig till jobbet. Ha en fin dag och senare helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.