Corona corona, överallt corona

Corona tar över världen. Känns som det när man läser i tidningen i alla fall. Förstår att folk blir oroliga med tanke på rubrikerna och den ständiga rapporteringen. Men samtidigt tycker jag att det går lite väl långt ibland.

Finns det orsak att vara orolig och bevaka vad som sker? Ja, absolut till en viss grad kanske. Ska vi drabbas av panik och börja länsa matbutiker och bunkra upp? Njaaa. Så ser jag på det. Vi får se hur det urartar, som jag brukar säga.

Igår var det en timmes massage följt av jättemysig och trevlig middag på Mas que tapas. Det toppades av att Elsa somnade på en kvart! Sen fin vinst av SSK mot AIK och avancemang till plats 5 i tabellen. Bra dag!

Idag har vi mötes- och planeringsdag så inga deltagare, sen ska jag ha första LunchIn sedan jag gick på föräldraledighet också. I alla fall 2 stycken anmälda. Får se hur det går. Blir nog trevligt.

Har även hämtat ut nycklar till lokalen vi ska fika i efter dopet på lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.