Sjukstuga och anpassat arbete

Fy fan vad drygt det har varit med sjukstuga hemma i dessa tider. Elsa började snörvla natten till torsdag för två veckor sedan, jag blev konstig i magen och så har det fortsatt. Massa konstiga symptom som kommer och går. Vet inte vad en ska tro. Det var lika bra att stanna hemma.

Astrid blev också snorig någon dag efter och så har nattsömnen såklart blivit påverkad för oss alla med vak och fix av igentäppta näsborrar, blöjbyten och klädbyten mitt i natten vilket inte gjort saker bättre. Jävla sjukstuga.

När det äntligen verkar gå över så kommer nya grejer. Pust och suck, lite jävla nog får det vara nu. Vill att livet ska återgå till någon slags normal gång. Vet att det är svårt med tanke på allt som händer, men låt våra barn vara friska i alla fall.

Första dagen tillbaka på jobbet förra veckan och idag är det måndag och Elsa är tillbaka på förskolan. Nya upplägg och ännu mer när det blir värre. Vet inte vad som sker närmaste tiden helt enkelt. Får bara göra sitt bästa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.