Fullt upp och intensivkursdags

Söndag igen och dags att summera senaste veckorna, har inte riktigt haft tid att skriva av mig på sistone. Fullt upp både hemma och på jobbet. Veckan som gått har jag bokat in mig på intensivkurs i Västerås. Nu ska det äntligen ske har jag bestämt. Körkortet ska bli mitt. Fjärde gången gillt typ. Skillnaden från tidigare gånger är att allt är inbokat nu.

Intensivkursdags ja! Nionde oktober kör jag testlektion så de får en bild av vad jag kan och så. Har beställt mediumpaket med 30 körlektioner så hoppas att de inte tycker att jag behöver mer. Snarare mindre än 30 hoppas jag så jag får tillbaka pengar efteråt, men vi får se.

Sen är även teoriprov och körprov inbokade. 14 respektive 19 november. Det har heller aldrig varit aktuellt. Så nu är det bara att kötta teori och börja komma igång och köra med Linda. Måste boka in lite barnvakter bara. Allt för att underlätta när jag kör igång den 2 november med intensivkursen. Hoppas verkligen att 2 veckor räcker. Det kommer gå bra, jag har bestämt att det ska det.

I vår trädgård har vi röjt både förra och nuvarande helg. Vi hade ju två stora buskar där, en rhododendron och en rysk korallkornell. Hade som i att jag röjde ner dem då förra helgen och så åkte vi och slängde allt nu igår. grymt jobbigstubbe på rhodondendron däremot. Fortfarande inte tämjt det monstret fast jag använt en liten handyxa och en grensåg.

Har hängt lite hos morsan med, vi var där och åt tacos igår och det var så skönt att kunna sitta ute och äta. Så var vi i Västerås för ett tag sen. Blir till att åka dit nästa helg med då jag och Lindas systerson ska firas. Ja, livet rullar ju på som sagt. Väldigt fort går det. Snart sitter man på och det är intensivkursdags. Jävligt spännande.

Godnatt, imorgon är det en ny vecka med nya upplevelser och intryck. Tjo och tjim vad jag ska sova nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.