Att planera föräldraledighet är kul

planera föräldraledighet

Att planera föräldraledighet är kul, särskilt klockan 22 på en onsdagskväll som igår. Förlust i hockeyn, lite lätt trött efter bångstyriga ungar och helt mör i skallen rent generellt. Att sen tänka på sjukpenningdagar, semesterdagar och pengar hit eller dit, ja det underlättar inte. Försäkringskassan är ju kul med.

Nu har vi dock inte hunnit kolla upp allt så det måste göras och även föra över dagar mellan oss så att det går ihop. Ja, jisses vad mycket det ska vara att tänka på. Vill ju få ut så mycket som möjligt av planeringen. Det bästa är att jag aldrig mer behöver planera föräldraledighet igen.

Blir nog bra till slut, ser fram emot att umgås med Astrid och lära känna henne ännu bättre, för det är vad det hela handlar om i slutändan. Kommer vara hemma från veckan innan jul fram till början på augusti nästa år ungefär. Blir lagom längd, lite kortare än med Elsa men inte så stor skillnad.

Tror att mycket kommer vara annorlunda, Astrid har ingen napp, verkar inte ha problem med att sova och ja, jag är ju mycket mer erfaren och hantera situationer bättre hoppas jag. Så denna föräldraledighet kan bara bli bra.

Idag har det varit möten och utbildning på jobbet, går rätt fort de dagar som är sådana. Hela veckan har gått fort och snart är det fredag och dags att åka till Västerås för lite kalas. Ser främst fram emot att få se Lindas systers familjs nya hus. Spännande.

Sitter här i sista sekund och borde sova för tio minuter sedan, men vill så gärna få iväg det här inlägget. Vet dock inte vad jag ska skriva om. Imorgon har jag grupp och vi ska gå igenom Word. Sen hem och packa ner allt och dra till Västerås som sagt. Vill gärna ha något mer spännande att berätta om, men just nu har jag nog lite svårt att komma på något.

Äh, nu skiter jag i det här och tar helg. I alla fall från bloggen. Tjo och tjim.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.