Körkort, hur går det med det då?

Ja, hur går det för mig då? Jag har gjort allt jag ska i elevcentralen och klarat kraven från körskolan för att få göra teoriprovet som är på lördag. So far so good. Körningen går bra men det är lite sisådär med fokuset ibland. Får instruktioner från körskolläraren att följa skyltar mot säg Sala och så missar jag avfarten eller så missar jag en skylt med förbud mot fordon och är på väg in och så tvärbromsar bilen helt plötsligt.

Det går över för väntan trots allt, har liksom täckt alla moment under första veckan. Så det fanns en hel del förkunskaper tydligen. Vi gjorde allt som de brukar hinna med på två veckor på första veckan. Så nu har jag tid att nöta och verkligen få koll på de sista bitarna.

Har två dubbellektioner imorgon och så är det en dubbel och halkbanan på onsdag, tre lektioner på torsdag och så två på fredag. Alltså 11 lektioner kvar att nöta parkering, följa vägskyltar och få bättre fokus. Bli ännu mer säker på alla moment. Ska även hålla den teori som jag lärt mig levande genom att göra om sluttest flera gånger innan lördag.

Det ska gå bra! Det måste gå bra. Det kommer gå bra. Nu måste jag sova, ska ju för fan upp om typ sju timmar. Håll tummarna för mig resten av tiden.

Fuck corona och Trump förresten, jävligt less nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.