Mängdträning, jultankar och kaos i världen

Efter två veckors nötande av trafikregler, gasande och växling, följa skyltar och göra diverse småmissar och snudd på en dundertabbe så var det dags att gå till jobbet igen i måndags. Tiden flyger ju fram.

Jag lämnade Elsa på förskolan, gick till jobbet och uppdaterade mig lite om läget där och kunde hämta dator och telefon och sen gå hem igen med lite arbetsuppgifter jag kunde göra hemma. Udda att jobba hemifrån, tror aldrig jag gjort det förut. Men i dessa tider..

Bra att möjligheten att arbeta hemifrån finns. Särskilt när jag vile undvika folk inför uppkörningen. Hade lönesamtal/utvecklingssamtal i tisdag så det var jag förstås på, i övrigt jobbade jag hemma. Blev positivt överraskad på lönesamtalet i alla fall, alltid något. Hade inga större förväntningar, men det blev bra som sagt. Trevligt att få det retroaktivt med.

Sen i onsdags eftermiddag åkte vi till Västerås igen och så var det uppkörning torsdag morgon. Det gick ju tyvärr inte vägen, men såhär i efterhand kan jag känna att jag inte var redo. Vilket så klart är varför det inte gick. Var för nervös helt enkelt. Kände mig inte trygg i min körkunskap. Så när misstagen kom så blev det tyvärr så att jag stressade iväg.

Nu så är det mängdträning som gäller för att bli bekväm och inte stressa och komma in i olika situationer för snabbt. Jag kan ju grunderna nu, så bara att hitta alla tillfällen att nöta in det. Måste göra upp en plan och sen boka in ett nytt prov så det finns ett mål. Har ju 6 månader tills teoriprovet går ut så det ska väl hinnas med.

Usch vad less jag är på världens alla jävla problem med. Pandemin som härjar och förstör förutsättningar för att kunna leva som man vill och Trump som är helt bortom all sans. Hoppas verkligen att det vänder och går över snart och att han blir bortplockad snabbare än snabbast.

Fredag är ju skönt i alla fall. Nu blir det några veckor med någorlunda vanliga rutiner och sen är det dags att vara föräldraledig. Julen vill jag inte tänka på, blir väl ytterligare en högtid i år som vi får fira med bara vår lilla familj. Får vara glad för det i alla fall. Att ha suttit hemma helt själv hade ju varit mindre kul.

Kunde inte komma igång med mängdträning denna helgen, eftersom Elsa och Astrid varit förkylda. Nu väntar en vecka med hemarbete, ev. blodgivning, kontorsarbete, massage(?) och allt som har med de små och hem att göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.