Gräsänkling, solsegel och förvaring

I helgen som var åkte Linda iväg och hängde med sin fd. kollega tillika kompis i Eskilstuna. Jag och barnen åkte hem till farmor och hängde med deras kusin och hans son. Kul att träffa de, var verkligen inte igår. De badade, lekte i lekparken i närheten och fick äta av min mammas goda pannkakor innan vi åkte hem.

Kvällen avslutade jag med att sitta framför datorn alldeles för länge samtidigt som jag såg någon film om ett par som gjort upp om att göra slut när de skulle iväg till college. Bestämma att man gör slut innan man ens börjat dejta, bra upplägg, verkligen.

Fick inte så mycket sovmorgon dagen efter så satte på teven och sov lite till i soffan. Sen när Linda kom hem åkte jag till slut till Jula och Biltema för att inhandla lite solsegel och tillbehör som vi satte upp sen. Tyvärr var ju detta solsegel av mindre bra kvalité, så vi beställde ett annat.

Vi beställde garderober på IKEA också som vi ska ha i arbetsrummet för allt som står där. Byta ut den öppna bokhyllan som är där nu och göra om. Så om ni har tråkigt till helgen får ni gärna komma och hjälpa oss att skruva ihop allt. Sen på måndag börjar vi semestern med att göra Astrid blöjfri.

Ska bli skönt att få lite ordning där hemma och så klart spendera lite tid med familjen. Apropå det så är det dags att ta sig hemåt och göra just det. Ska åka kommunalt. Sen har jag en tröja att hämta ut på vägen med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.