Long time no blog, sjukstuga

woman lying on bed while blowing her nose
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Sjukstuga var det här..

Flytt till nya lokaler har varit fokus på jobbet senaste tiden. Nu är vi på plats i min gamla högstadieskola. Känns lite mysko, men det ser ju inte alls ut som då. Fräscht och nytt är det nu. Blir bra när ALLA barnsjukdomar är borta. Slippa frysa och öppningsbara dörrar är ju en fördel att ha.

I helgen för ungefär en månad sedan var det dags för oss att fira sockerbröllopsdag, 6 år som gifta. Det firade vi med att lämna barnen hos min syster och åka upp till Stockholm och först se på Antman and the Wasp: Quantumania. Efter det gick vi till Aqui Tapas och åt god mat, för att till sist ta oss till Avicii Arena och njuta av First Aid Kit. Mysigt.

Det här med att blogga har inte prioriterats av mig över huvud taget. Har funderat på att använda bara instagram men jag vet inte. Så många val, så lite tid och ork. Vad är viktigt egentligen liksom?

Kan det inte bli vår och varmt snart, fryser mest hela tiden. Kan vara för att jag varit sjuk, igen. Först fick jag halsfluss och blev hemma förrförra veckan och sen blev Astrid varit sjuk hela veckan och lagom till den helgen smittade hon ner oss andra. Så först Kåvepeninkur och så host och snor. Elsa som också blev sjuk fick förstås öroninflammation och nu kämpar vi för att få i henne kåvepenin.

Vill inget hellre än att hon och vi alla ska må bättre så vi kan få åka till Västerås och fira lite påsk, men det ser inte så ljust ut. Nu får det vara nog med sjukstuga för i år. Varför ska allt komma på en gång liksom. Ge oss vår och hälsa NU!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.