Runnit en del vatten under broarna sen sist

Våren kom och vi är typ friska igen, snoret har runnit klart. Förskola och jobb hela veckan, känns skönt. Det var tufft att komma igång dock. Mycket tårar och motstånd från barnen när det kom till att gå till förskolan.

På jobbet har det flutit på rätt bra, trots en del inställda möten och så har det gått framåt. Det är lite klurigt att få ihop det, men det får gå som det går. Har förresten för första gången sen jag började på kommun fått revidera min semester för att vår verksamhet ska gå ihop. Vad göra?

I onsdags var det spadags för mig och Linda. Eftersom hon fyllde år i måndags så fick hon ett besök på Vana Spa på nya Ad Astra by Elite hotel här i stan av mig. Avslutad med hämtmat hemma framför teven. Så efter lite om och men fick vi till barnvakt så vi kunde njuta av detta. Så tacksam för hjälpen.

I fredags åkte Linda till Ullared med en kompis och jag och barnen beställde hem lite mat till middag. Sen blev det rätt sent framför teven. Sen upp tidigt och somna om i soffan medan ungarna glodde på plattor och så. Blev väl inte så många knop gjorda då Elsa hade ont i magen halva förmiddagen. Tror nåt var tokigt med hämtmaten.

Gjorde tacos till middag, badade ungarna efter som somnade efter lite om och men. Repeterade min kväll från dagen innan och la mig om möjligt ännu senare.

Idag så var jag inte så pigg utan det var rätt segt innan jag kom igång. Helt självförvållat. Efter frukost och lite tv-tittande för barnen så tog vi oss till deras farmor och sen vidare till Torekällberget för att kolla lite på nyfödda lamm, hungriga råmande kor osv.

Efter det så åkte vi hem till mamma för att äta och så fick vi en överraskning i form av min syster med man som var där när vi kom. Var väldigt länge sen så det var kul. Barnen roade sig för fullt medan jag kollade femte och avgörande semifinalen mellan SBBK och Norrköping i basket. De krossade sina motståndare så nu blir det final. Kul att nåt hemmalag presterar på topp.

Sen åkte vi hem med barn som protesterade å det grövsta, gick bra till slut. Sen lekte jag och ungarna en stund ute på vår ute plats till Linda kom hem. Med en ny gunga som vi satte ihop. Fick bli fil och bär till barnen som kvällsmål. Sen var de bra trötta, var inte många rätt i deras ögon på slutet. SÅ mycket protester och skrik och gråt om precis allt.

Eftersom de var så trött gick det ändå rätt lätt att få de att somna. Sen badade Linda och så såg vi några avsnitt The Office. Nu måste jag runda av då veckan är slut. Nu har all min tid runnit ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.