Så var ännu en vecka till ända

Så var ännu en vecka till ända, valborgsveckan och slutet på april. Långledigt och så vidare. Vardagsbestyr framför allt den första delen av veckan. Sen lite happenings under helgen.

Sömnen har inte varit på topp då jag har kommit i säng alldeles för sent. En kväll/natt så vaknade dessutom Elsa av kramp i benen, vilket ledde till ännu mindre sömn, sen gick det väl bättre i slutet av veckan.

Planen var att vi skulle röja hemma så mycket vi kunde så att vi har ordning till Elsas födelsedagsfirande. Vi började fredag kväll efter ungarna lagt sig. Jag tog hallen, Linda plockade undan påskgrejer och annat. Sen fick vi njuta lite av Bäst i test och lite god äppelmust.

Lördagen började bra med att vi tvättade av en massa tvätt, men då blev ju hela vardagsrummet ett stort torkrum så fick inte så mycket mer gjort där. Dammsög av hela lägenheten i alla fall.

Tjejerna pysslade lite med pärlor och annat medan vi röjde runt. Egentligen var planen att vi skulle åka till Uppsala för att fira Lindas systerson som fyllt år, men det blev först framskjutet och senare inställt pga. sjukdom. Alltid trist när planer grusas av sjukdom.

Så på söndagen hörde vi av oss till min mamma och frågade om vi fick komma dit och vara med henne. Vi åkte dit och lämnade barnen och sen passade vi på att åka och byta däck och handla lite. Sen tillbaka och då tog Linda barnen till lekparken där i närheten medan jag och mamma umgicks.

Efter en stund gick vi också till lekparken, men det blåste så kallt så vi gick hem igen. Då fixade vi så vi kunde grilla, tyvärr blev köttet lite bränt, men det var gott ändå. Avslutade med lite glass med bär till efterrätt. Mums!

Sen packade vi ihop oss och åkte hem för att natta ungarna. Nånstans på vägen där kollade jag med min vän Lena som just kommit hem från en säsong på Gran Canaria, om de gjorde nåt speciellt. Hon och gänget var ute på stammispuben Wirströms i Gamla stan.

Slutade med att jag tog första bästa buss/tåg dit och kom fram typ 21.30 och hängde ett tag. Var jättetrevligt att ses och snacka. Tyvärr var det ju inte lika kul att åka hem när det är inställda tåg och ersättningsbuss på sträckan Flemingsberg-Södertälje.

Hjälpte inte att jag mådde illa efter att ha ätit lite för mycket gott. Eller att jag gick upp i fel uppgång för att byta till ersättningsbussen. Fick ju springa för att inte missa bussen. Väl hemma gick jag hela vägen från stationen. Hemma till slut 03.30, pust vilken pärs.

Igår så var det ju första maj så Linda skulle ner på stan och demonstrera. Från början skulle hela familjen gå med, men det skulle regna så vi andra stannade hemma. Jag passade på att testa att använda AI i form CHATGPT för att skapa lite content till en av mina hemsidor. Detta kommer underlätta för mig något otroligt i byggandet av sidan i fråga.

När Linda kom hem så pysslade tjejerna lite och byggde med Lego. Sen beställde vi hem lite grekiskt, sån där vardagslyx! Sen var det lite Gifta på låtsas som jag kallar det. Sen slut helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.